Rabu, 16 Mac 2011

Mak Long's Muse

Watikah hari ini adalah...

Pada suatu hari, Cik Adik menjadi comot.  Memandangkan Mak lupa nak pack baju spare untuk Cik Adik, Maklong telah korek lemari Tita AT & Tita AS untuknya.

Maklong telah gelak horrey-horrey sukahati. 

Maklong berasa sangat gumbira.

Maklong telah menjumpai pakaian untuk Cik Adik...

...untuk digantikan dari rupa begini...



BEFORE

Okeh.  Mak ada konfesyen.
Mak tipu. 
Ni gambar masa dia kena noti chair. 
Main bedak sensorang. 
Habis satu bilik ABANG-ABANG ya...
Tapi sama je concept comot.
So, ai tak lari topik okei...

-



-



-



-



-



-



-



-



-



-



-



-



-



-



-



-



-



-



-



-



-



-



-



AFTER


Yes.  Sungguh omaigod.

Cik Adik telah transform.

Dia dah jadi seorang gadis Siam.




3 ulasan:

the rojaks of life berkata...

tu bleh gelek terus tu.hahahha

Nadia Is Cute berkata...

:) sangat.

lepas tu, boleh pulak malam tadi pun sibuk la si kecik tu korek lemari... nak 'ukak' baju tido dia sebab nak pakai balik baju siam ni...

ai rasa macam nak pensan yu...

Azza JAT berkata...

Sungguh ภาษาญี่ปุ่น!!! Hahahahah... patutlah mak Long gelak tahap gaban!! Make sure sorok baju tu kak!! Berdosa kalau pakai!!!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails