Rabu, 20 April 2011

Melirik mata nengok bembarang

Watikah hari ini adalah...

Kenkadang bila kita beli magazine, bukannya apa...  Nak jamu mata dengan iklan.  Betul ke tak?  Oh.  Tidak eh?  Kita yang termakan dengan iklan yang diorang letak tu eh?  OooooO.  Aku sorang je ke?  Haha.  Cis bedebah benar korang ni.  Kamu-kamu ni tak jujur benar dengan ai.  Ai tak suka tau...

Anyway, bila flipping through pages, mata melirik je laaaa... 

Nak yang ni...

Cantik... 


Very is the cantik oso... 
Tapi kalo dapat kat aku, lepas sebulan,
pasti kaler putih tu bertukor jadi kelabu asap!


Tapi bila pikir-pikir balik, jam kaler fuschia pink ni
lagi cantik la kut from the first one tadi...
I loike berry berry mash!


Eh! He he...  Ni sesaje je letak.
Kes sebab teringat kat Wak Jemang tu.  Dia pi tengok
seksiteriwik show last year.   Wak Jemang tanya nak
teket extra tak?  Of course la gua kata nak kan??

HAH.  NAH KAO.
Kata nak teket kan??  Dia BBM aku gambo teket tu je.
Mangkuk betul.  Terguris hati ai.


Dah takpe.  Apa kata kita sambung je tengok henbeg yang lelain design.  Kenkadang bila dah jumpa design yang best, dah gila huru-hara nak pilih kaler la pulak kan?  Haha.  Yes.  I know!  Macam yang ni...  The one I recently came across with.  Hari-hari tenung.  Bukan apa.  Doa tu, apa yang ada depan mata, ada dalam tangan debab akak ni ha...


Pastu tengok henbeg, nak pulak henbeg...
Kaler camel tu yang cantik.


Tapi dalam bebanyak barang yang ada dan terkelibat nampak tapi tak tertake gambar nak posting kat sini kan, ada satu yang paling hebat.  Gila terhebat. 

Nak nengok???


-



-



-



-



-



-



-



-



-



-



-



-



-



HENBEG NENEK

Hebat tak??
Jangan memain you...  Sekali swing tepat,
boleh berdarah tak mungkin bernapas kembali...  Haha.
Yes, my mother comes equipped with high security.

Tiada ulasan:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails