Gadget

Kandungan ini tidak tersedia melalui sambungan tersulit.

Isnin, 6 Jun 2011

JPJ

Aku tengah nunggu. Nunggu nombor. Sampai tertido. Terbaek. Dapat setengah jam dalam keadaan terduduk. Al-penatlah sangat kot.

Nombor kat JPJ ni mentara dapat pun kena tunggu 40 giliran. Tempatnya kat bangunan baru. Ekon sepui-sepui. Ekon macam tiada sebenarnya. Masa baru sampai tadi pun tak lama before aku dah berpinau. Sesak napas sket. Terus pegi keluar takut kang ado plak kes imejensi kat sini. Masuk hedlain. "Blogger pensan di JPJ" adalah agak tragis bunyiknya.

Eniwei, they built this facility using tax payers' money. They should've built it properly. Then to improve its service quality untuk serve balik the people. Spend la, if it's to improve. Kalau ada improvement in system, faster stuff, for sure orang tak marah. Imigresen got have improvement kat counters. Semorang thankful for it.

Ni jam, dia akan panggil nombor berdasarkan file mana dia dapat pull out dulu. Which would be unfair and defeats the purpose orang beratur.

Aku sendiri pun dah 1 jam 40 minit kat sini. Buang masa orang. Mebe they should have a ration of numbers for a day. Kalau dah habis nombor, that means oredi finish for the day, tak payah org buang masa menunggu.

Please please improve!

Nadia.Is.Restless
Sent via BlackBerry from Maxis

Tiada ulasan:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails