Gadget

Kandungan ini tidak tersedia melalui sambungan tersulit.

Isnin, 7 November 2011

Salam Monday

Watikah hari ini adalah...

Terkombah camera dan terjumpa memori masa open house opis tu. 

Berikut adalah gambar-gambar ketika kamera berada di dalam tangan Abang Long:

Ni Abang Ngah yang amik.  Tapi kelabu gilos.  Baru makan nasik minyaks ke?
No no.  Ini kes makan lomang ngan satay.


Sonok ya ko Dik?  [Eleh.  Mak ko pun sonok gak...]


Pecah rahsia Mak ko kan?  Itu je ya yang Mak buat?
Sanggup walau sebelah tangan je... 


Ni Tita Hani, Tita feveret Cik Adik.
(Maaf kepada Tita Ocha [I'm NOT Green Tea])


Ni lah the mamats yang ada agak bengang sebab banyak benor hadiah nak dibagi to staff sampai tak nyempat diorang nak buat proper show of talent. 
Tapi takpe.  Mereka yang berusaha.
Maka, kami semua terhibur.


Dan ni dia - Sarjan Hassan. 
Hensem, tegap, yakin, berwibawa, berpendirian dan bersama integriti.


Pesanan dari penaja hari ini:  Jangan jadi Buang ya?  Itu duri dalam daging namanya. 

Sekian, terima kasih.

Tiada ulasan:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails