There was an error in this gadget

Tuesday, March 29, 2011

Nadia Black vs. Jacob Black

Watikah hari ini adalah...

Ni dah berapa hari I've literally gone off track dan ponteng menulis. 

Yang sebenarnya, aku adalah berasa sungguh buncit, gemuk, gedis, depresi, suka, menangis, ketawa, marah dan kembali buncit, gemuk depresi blah blah blah.  Tiada penyelesaian di situ.  Lepas tu dekat opis ni ada test check kidney.  Dan seperti yang disangka-sangka, benar aku masih obese.  Cemanalahkan.

Orang gebu.  Best ke?  Macam best.  Empuk.  Macam tilam.  Best buat cubit-cubit.  Geram you!!! 

Geram eh?  Sepak sekali kang. 

What people dono is that, orang gebu = high water retention.  Bila mau bulan mengambang, dia macam werewolf tak berciri-ciri Taylor Lautner langsung sebab selain dari mengaum tak bertempat dan serang orang tak bertempat, dia juga kembang secomel kumbang setaman.  Baju tak muat.  Seluar jadi senteng.  Kasut jadi ketat.

*r.e.n.t.a.n.*


Dia Jacob Black keeee...?
*sigh*
Ni penyakit keturunan kut...


Semua baju tak muat.  Baju laki pun tak luak nak pakai sebab takde seluar.  Takkan nak pakai seluar laki pulak?  [Oh.  But once kan dulu, aku penah pakai complete seluar, baju dengan belt laki pergi keje...  Ha.  That was like... 3 years ago kut.  Sekali je.  I promise.]

So pada masa ini...  Perut dah melebihi had seluar.  Cepat-cepatlah bulan mengambang.

Kesian semorang kat rumah tu.  Asik kena ngaum je. 

Dah la Mak takde rupa Taylor Lautner langsung.  Sikit muka Lisa Surihani, saya mau.  Banyak pun takpe you...!

*sigh*


 
Aku yang dirundung gelisah,

2 comments:

seldom break said...

aiya.sorry la mak, tepon aku meragam.walaupun bulan aku dh ngambang...mebi serpih2 bintang menyebabkan aku tah ape2...aku nk call ko, tp tepon aku akan mati dgn sdr nya..owh lupakn tepon opis sbb aku tak berapa duduk di meja rini..same wt u, aku rasa sgt sengal hari ini..wawawawawaw

Nadia Is Cute said...

perut aku konpius. mari muntah sesama.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails