There was an error in this gadget

Monday, November 29, 2010

Holy pile of Juonk

Watikah hari ini adalah...

Boleh ke terasa macam ni pepagi Monday morning?
Kata orang, tak baik merentan pepagi.  Nak rezeki lari.
But I choose to make today a good day, sebagai pembuka
hari minggu ini.  Dan semoga I get it through much better
than the previous weeks before.  Aminnn...  [YEAY!]

Pagi ni aku overdose berjaga.  Paham tak?  Ke korang pun tak cukup tido sampai tak leh nak tangkap?

Ye.  Aku tak cukup tido.  Tapi pagi ni aku tengok stats and all just for the curiousity of it.  Then I like...

...Isn't it amazing that most uniques stroll by my blog page searching for Veet Wax Strip  and Utraman Taro which refers them to THIS ARCHIVE yang mana the link I had associated to it about TEMA UNTUK BLOG HARI NI ADALAH.  Okeh lah.  Ultraman Taro punya blog tu I rasa is by far, one of the most entertaining blog I've written.  Bila baca balik pun macam ada nak pecah perut.  Boleh?  Mana bakul tu?  Nak masuk.  Kasik angkat by...  The Claw... [lopong]


Eh.  [pause]  Huh?  [pause]  Kenapa tetiba aku macam terdengar seakan ada orang berdoa atau membacakan ayat-ayat suci dengan kuat kat luar ni?  Telinga aku dah kero ke?  Atau aku tetiba mendapat rahmat?  Rahmat la tu.  Amin.  Alhamdulillah.  Ada yang mengingatkan supaya aku tak tersasar merepek gilos hari ni sesangat. 

Tau tak pe.  Ngantuk amat dasat akan memberikan kesan yang super repek bagi seseorang manusia. 

Walau bagaimanapun, kofi telah membetulkan aku.  Nasib baik.  Kalau tak, mungkin aku yang akan menyusahkan boss aku sebab mekak tak tentu pasal.  Itu, atau pun tetiba meretan nanes kat tengah koridor depan boardroom opis. 

Oh.

Itu.  Sangat.  Kejadian yang tidak diingini.

Baiklah.  Sudah sesi meroyan. 

Sekian.


4 comments:

white_child said...

ok.untung the kofi bleh buat ko senter semula.i dont kofi.so how? aku nk tilam and bantal oso....neeenooonnggg neeennnooonnngg.. [ngigau]

Nadia Is Cute said...

oh. takleh eh? apa lagi. ngeteh ah.

Anonymous said...

Tetiba aku rasa nak baca apa yg ko repekkan dalam holy pile of juonk ko.. sungguh aku tetiba jadi tak senter apabila membacanya.. nampaknya ko memang superdupper writer yg berjaya membawa emosi org yg membacanya setengah sewel juga.. hehe.. nasib baik pendek.. kalau panjang, aku perlukan tidur yg lama untuk meneutralkan minda ku yg diserabutkan oleh penulisanmu dgn bahasa yg amat kreatif.. hehe..

anyway, u have the talent babe! keep writing.. nanti ramai... i followwww...

Nadia Is Cute said...

Seakan macam misteri jugak sebab aku pun jadi tak senter bila baca komen ni. Haha.

Tengs.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails