Selasa, 14 September 2010

tugasan hari ini - hantar baju ke laundry

Watikah hari ini adalah...

Tugasan yang telah berikan pada hari ini adalah menghantar baju ke laundry.  Ye.  Betul.  Aku dengan gigihnya telah ke laundry tersebut.  Kalau tidak dapat aku memakir kereta di bawah bumbung kat opis hari ni [kalo tak kena jalan jauh nak sampai kereta kat tengah padang tu], for sure dah panjang seranahnya...

...hanya kerana laundry tersebut tutup, tanpa notis bila ia dibuka pun. 


Taken off the web.  Thanks [HERE]
For sure kerja ngantor laundry tu selesai kalo diorang bukak bisnes kat sini.
Ye lah.  Diorang kan tak sambut Eid Mubarak.


Yang aku tau, aku dah malas nak keluar Section 3 tu.  Terus membeli stock ubat-ubatan yang amat dasat penting dan banyaknya.  Juga melangkah ke Serai untuk makan nasik goreng belacan. 

Jadik lah... 

Sekian.

Tiada ulasan:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails