Rabu, 15 September 2010

nak menggelupor jap~

Watikah hari ini adalah...

Aku adalah agak tertumus sekarang ni.  Disebabkan aku sudah mula merasai stress meresapi ke dalam sanubari kecil yang agak besar sebenarnya ini, aku dah main game, dan koling-koling seorang dua dan sekarang ni terpaksa pulak memblogdirikanku ini.  Hahahaha.  Ye.  Gelaklah dulu.  Kena gelak.  Apa?  Korang nak aku mental ke?  Hahahahaha.  Oh.  Mungkinkah aku sudah hampir ke situ?

Semalam I did my filings halfway.  Mentara aku masuk pagi ni, keadaan opis was like stor kerja orang yang membuat persiapan perkahwinan.  So pelan-pelan kayuh, bukak PC dulu...  Jawab-jawab email.  Print-print apa yang patut.  Forward-forward apa yang perlu...  Lepas tu aku mengorak langkah [terasa cam nak pensan ni!] sambil lepas satu, satu, lepas satu, satu, last-last semua file dah keluar dari kabinet. 


Taken off the web.  Thanks [HERE]

AAAARrrrraaaAAAHHHHHHH!!! 
**Menggelupor**

Confirm I have to settle everything by today bekos esok dah cuti dan aku bercuti sampai minggu depan! 

Ah.  Sudahlah.
Aku nak pi nanes sekejap.
**Hu hu hu**

5 ulasan:

ijad berkata...

selamat hari raya

Nadia Is Cute berkata...

selamat hari raya juga.

**masih menggelupor**

LOL

Nadia Is Cute berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
mizzura berkata...

argh..this week start kerja..malas tul rasanye..

Nadia Is Cute berkata...

Mataku seperti ada gam.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails