Selasa, 14 Disember 2010

ep dia!

Watikah hari ini adalah...

I bought birthday present Abang Ngah berbulan-bulan in advance.  Sebab aku suka.  Aku terus grab.  Dan aku tau dia suka.  So lantaklah berbulan lagi but I just got it for him.  Kebetulan pun we were supposed to be travelling pun around the time of his birthday.

Gila excited ni beb...
Bertambah pulak dengan other Cars merchandise that we so happened to terjumpa dalam a week or two before his birthday yang lagi memberangsangkan budak tu.  I suppose, he was the happiest boy on that day.  Made me very happy :D indeed!

Then the whole time dia dok gi skolah bawak beg yang skolah dia bagi.  Memula kosong and plain.  After a week or two, balik rumah bawak beg dah terconteng nama Abang Ngah kat beg dengan nama class dia dengan marker kaler biru.  Adeh.  Nasib baik beg tu skolah yang bagi.  Lagi pun majority budak dalam class dia bawak beg sama.  Siap pernah bawak balik beg skolah girl lagi.  Haha.

A few months later, finally bila dalam sebulan nak masuk cuti sekolah tu, we gave in lah to Abang Ngah.  Dia dok la teringin nak pakai beg Cars tu gi skolah.  Happiest boy again. 

Tapi... setelah beberapa minggu dia dah habis sekolah, Bapak budak terteleng sesuatu...


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


Ko percaya tak ni?


 
 Puas aku dok memadam tu.

Sampai hati betul lah ko ni Teacher...
Ada ramai ke kat dalam kelas Abang Ngah yang pakai beg cengginik sampai nak kena conteng jugak ngan marker biru ko tu... haaah???
**nanes**

Tiada ulasan:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails