Khamis, 16 Disember 2010

hambek ko!

Watikah hari ini adalah...

Last Saturday we were in Centro Klang and walked into a clearance sale buku lama.  So the kids stayed at the place yang ada buku budak while aku pun dok la nyelak carik buku orang besar.  Tengah-tengah tu Cik Adik terjumpa sebuku Hello Kitty.  Memang terus nak kena grab pun, so she carried the book around while abang-abang pun dok belek buku mana diorang nak. 

Sedang-sedang tu, pompuan tu datang, dok membetulkan balik susunan buku tu.  I can tell you there wasn't any rough-housing that happened there.  Takde la baling-baling buku ke apa.  Heran jugak apa tersampuk ngan bebudak tu sampai semuanya good boy dok situ je elok-elok.  Haha. 

But whatever it is, gua bengang la kan.  Macam la terrible sesangat. takat senget pun tak sampai 1cm at one corner.  Tapi muka dia dah cam cipan. 

"Dah boys.  Don't touch the books there anymore bikos the Aunty doesn't like it.  It bothers her very much that you were touching her books."  <----- Amacam.  Emo tak?

But seriously, ayat macam tu mana ada effect kat orang macam tu kan? 

Macam mana pun, walau nyampah ngan orang macam tu, aku tetap TERPAKSA membeli darinya kerana...


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-





Aku tak perlu eksplen kenapa kan? 

Hik hik. 

**mabuk cinta***

Tiada ulasan:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails