Isnin, 26 Julai 2010

masih kiut kah aku nanti?

Watikah hari ini adalah...

Aku adalah sedang sangat rengsa.  Siang tadi makan Quaker Oat.  Then I had little rice and mee soup.  Ni sedang finally mengadap kofi secawan, sambil tu membuat kofi untuk boss tapi rupanya dia puasa.  So haruskah aku menghabiskannya semua?  Aku tatau.  Yang aku tau perutku ni rasa macam nak pecah.  Sebab ia telah disendatkan dengan korset yang serba membantu dalam keadaan paling sadis untuk memaintainkan akak agar beautiful selalu.  Ceh.  Nak buat aku menjerit sekuat hati lagi, ada la! 

Erm.  Korang pikir kalo aku kurus nanti aku kiut tak lagi?  Kena la aku tukar nama.  Jadi Nadia.Is.Lagi.Kiut.  Haha.  Lorat.  But so far ni pun dah mendatangkan hasil.  Makin menjadi pulak rupanya aku ni.  Tak caya?  Tengok gambar terbaru I ni...

This is my latest photo.
You can call me Angelina...  Angelina Jolisesangat.

The kids are doing much better now.  Abang Ngah dah ke sekolah.  Punya lame dia tak gi sekolah sampaikan Tea-cheer Meh-Li [Teacher Mary okei...  Ye.  Anak aku sikit pelat tapi kiut macam Mak dia] call tanya mana pigi itu anak tatak latang sekolah.  Then as a little bit of incentive, I sent him to school this morning.  Teacher Sal pun sebut, "Oh, tak sihat ya lama tak datang sekolah?" when he got off at school.

Ish.  I thought if I story-story like this I'd be distracted by this discomfort that the dang corset it inducing. 

Corset la sangat...    


2 ulasan:

Adi berkata...

skrg nie pun dah terlampau kiut dah!

ps: tolong cakap kat adik awak yg kat puncak alam tu, sibuk sgt ke sampai x reti nak return calls/balas sms?

sekian.

Nadia Is Cute berkata...

ya saya memang kiut. adik beradik saya semua memang kiut miut. kenkadang mereka juga cute mute.

harap maklum.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails