Gadget

Kandungan ini tidak tersedia melalui sambungan tersulit.

Isnin, 12 Julai 2010

see no evil, hear no evil, smell no evil

Watikah hari ini adalah...

Hari ni biasa-biasa je.  Ye lah.  Maybe it's still in the pukul sepuluhan lagi.  Tak nyempat kejadian apa-apa so hari ni masih je lagi biasa-biasa.  But despite the fact aku tak tengok bola pun malam tadi, I'm wondering why the heck mata aku pulak yang terasa lebam macam panda?  Okay.  Ayat berisi panda tu cilok dari status update Lord Zara.  Aku sungguh tidak original hari ni.  Original ke sangat pun?  Ada korang kisah?  Haha.

Perut aku lately ni ada ala-ala macam melantun-lantun.  Pagi tadi ada assembly.  Sebab aku turun lambat akibat nak mencekik juice dulu sebelum turun, aku terpaksa menjadi wallpaper.  Ceh.  Wallpaper kunun.  Saper soh turun lambat?  Kan dah takde tempat duduk.  Sendiri punya angkara kan?  Buduh punya pompuan.  Huh.  Memang pun.  Dah la besar.  Over ketumpatan.  Asik dok meletup-letupkan kabinet kat dinding tu yang jap jap terbuka sebab badan sasa dok bukak tutup bukak tutup menatang tu.  Sekali secara tiba-tiba, dihujung passageway tu terasa sedikit bahang.  Berapi.  Macam kenot kontrol tapi ku tahan Jebat.  Semorang kan tengah duduk.  Aku sorang berdiri.  Kalo terlepas, semorang akan berdiri, memicit hidung memasing sambil menuding jari padaku.  Well...  It's either that or edibadi mati dalam iman.  X_X <--- gambar pensan sambil tangan totop mata macam Pandamoniom. 

Taken off the web.  Thanks [HERE]
Sila buat pilihan beruk yang terdekat dengan anda.  Tengs.

Gua berdoa dengan keadaan tenang.  Silalah agar angin jahat itu tidak keluar untuk memudaratkan sesiapa kecuali aku.  Dan doa termakbul.  Kerana angin jahat tu masih ndak mauk keluar lagi sehingga sekarang.  Melantun-lantun dah perut aku nih.  Sungguh jahat angin itu.

Taken off the web.  Thanks [HERE]
Oh maafkanlah wahai teman... 
Sesungguhnya perut ini tidak berdosa...


Taken off the web.  Thanks [HERE]
...Salahkanlah saja sepentot yang aku pakek in secret hari ini.


Taken off the web.  Thanks [HERE]
Tengah-tengah mencarik gambar, I came across this old old
movie that made me quest and boleh je duduk at any point
of a Richard Pryor movie - Mamat ni memang huru hara beb!
Belum lagi cerita ni.  Cerita ni lagi gila!!
SEE NO EVIL, HEAR NO EVIL
is my personal favourite!

Baru je lepas mengomen kat Blog si Filla.  Haha.  Minah kerek beranak dua.  Haha.  Pi la baca.  Ngan Blog si Tijah ni pun tak cukup benor aku membacanya.  Ada je kejadian, tersampai dalam summary je tapi keTumpatannya Kelantan.  Haha.  Ngarut la tu, pompuan?  Haha.  KeTumpatan Kelantan kunun.  KePontianan Johor betul la korang ni...  Haha.  Izinkanlah saja.  Engkorang ni semua, pi la nengok apa yang akak ni rekemen.  I enjoys je everyday...  Ai [angkat-angkat bahu] ...no problem... 

Ok ok.  Aku harus bergegas dengan pantas.  Kelihatan [lihat ke?] seperti ia sudah dihujung-hujung.

Haha.  Macam puaka kan?  Haha.




2 ulasan:

Queen berkata...

saya ingat movie ini, both of us used to kebaring2an kemalas2an sambil tengok berulang kali.

pak mat tempe sorang. kassim selamat sorang. ahahahahhahahahahahahaha...

Nadia Is Cute berkata...

nak carik la balik. you think got people sell ka?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails