Selasa, 18 Mei 2010

encik john legend dan encik usher

Watikah hari ini adalah...

I am having a rather bright morning.  Walau sedikit mengantuk.  Berkejaran pun tidaklah terlalu terkejar.  Sempat aku masak, siapkan anak-anak, mandi, siap diri, telah ubat-ubatan dan supplements sebelum tiba ke opis awal hari ni.  Sempat juga shred letters yang tidak perlu diterima pun in the first place.  Kompeni-kompeni suka je nak membazirkan paper kan...  Maka aku pun nak membantu dengan me-recycle by shredding them so they can be properly disposed.

Had the Jay-Z with Alicia Keys song playing in my head the whole morning.  Just had to ask Aychah to help me out for it and now I get to listen to it more that I can imagine at the state of facility here.  Thank you Aychah...  **muah**

Then there was this particular song yang I dok suka dengar tapi tatau singer dia.  Suara mamat tu macam John Legend [oh.so.yummy] but like dono la head to tail what song it is.  Gosh.  I feel so old.  Seriyes.  Aih.  So here Aychah was still trying to help me out and I was like...  "I TATAWUUUU...  LAAAA..." with a big fat smug over my face.  Smug pun FOR MYSELF.  Ceh.  Kekonon tu stress le sangat sebab tatau nak identify siapa nyanyi and even a bit of the verse from it.  Hmph.  Memang pun.  Haha.  Buduh betul.  Ceh.

So what's the plan for me today?  I haven't drawn anything yet.  But I hoped for the best. 

Maybe lunch would be fun too.

But for now, I do I do I do want to feast my eyes on John Legend.  Just because...  He's so...  **sigh**  How does he do it without even trying?  [Laying eyes]  **sigh**


So bersahaja membuatkan akak rasa seakan
mau mengigit sehingga meninggalkan kesan.  Haha.  Getis.


Owh.  Ko bersandar pada pingano itu ya John Legend. 
Sila ke tepi. 
Aku harus menjilat pingano.
Sekarang.
Tengs.


John Legend berangan memikirkan bagaimana
kehidupannya sebagai seorang lelaki in the Malaya.
Ceh.  Haha.  Apakah...


Macam Micah Heroes pun ada sikit kan?  Hmm...
Meh sini sikit nak bau tengkok tu.  
Bukannya apa. 
Nak check awak tu busuk ke tak...


Muncung yang mahal.  Juih sampai ke jamban pun
hensem je.  Haha.  Ceh.  Gigit telinga kang baru tau!


Okei okei okei.  Somebody please push him so I can curik
pekayan dia...  Please?  Anyone?? 


Dah la nyanyi pun suara tak pecah.  Lompat sana.  Lompat sini.  Panjat sana.  Panjat sini.  On the pingano.  He's just oozing of it.  And he must have loads of ladies just throwing themselves at him.  **sigh**  Just the same how when I saw Usher on AI itu hari.  HiiHiiHii.  Gila gedik okei... 

OH USHER, YOU LOOOVE MEEE...!!! [pensan]


*Ehem* Akaks sekalian...  Sila totop sikit mulut tu ya.
Tau dek orang, akak gaaak yang segan.


Oh gosh.  Aku nih membimbit halwa mata.  Ehem ehem.  Tapi bila ada kelibat foreigner kulit hitam gigil tak hengat punya.  Hik hik.  Scary...  He he.

Okei okei okei...  Da..........

Note: Thanks to Google for images.


Tiada ulasan:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails