Khamis, 20 Mei 2010

apakah harus aku hanya menerimanya. or what. what. what.

Watikah hari ini adalah...

Hari ni arah angin kat opis adalah berHANGIN.  Mintak maap.  Tumpang lalu.  Nah.  Kopi saya hulurkan.  Blue black muka orang tu.  Suara merentan pun ada.  Takpe lah.  Mungkin rezeki dia begitu pagi ni.

Yang aku pulak ni...  Mata sengal sedang tak cukup tido.  Seriyes.  Mengantuk.  Tahap gaban.  Apakah...

Lately ni asik mendom mistik je.  Mungkin sebab aku kenkadang bawak fon dalam bilik air sewaktu temenung, menatang-menatang tu dah pandai gak main Facebook.  Guna account aku pulak tu.  Segala notification of Friend Suggest dari entah siapa ke siapa Friend Request telah aku terima over one weekend.  But it doesn't stop there...  Mereka-mereka juga suka nak teman tengok TV dengan aku.  Sanggup tunggu  berjam-jam tu sampai aku tinggal sensorang je.  Mengapakah... 

Tiada beza pun sebab siang-siang hari pun sama.  I know this.  Suka semua nak bermanja ngan aku.  Cuma malam tu, sebab malam kan... 

Barangan tiada yang dialihkan.  That would be completely freaky.  Lah kan.  Bunyik-bunyik ada la. 


Taken off the web.  Thanks [HERE]
Sapo ingek cito ni haa...  Thank God I don't SEE!

Alike malam tadi.  Aku rasa Abang Long dah masuk dalam bilik tido.  But I hear switches, grabbing of junk food or something like that kat bawah.  Door closing opening.  So I told myself malam tadi to persetankan mereka.  Itu bukannya apa.  Itu maid je kut yang tetiba teringin nak makan ke hapa though sebenarnya not likely.

Ya.  Malam semalam memang ada sikit berani.  Penatlah.  Nak bersenggol-senggolan ngan aku.  Boleh tak.  Jangan.  Dah lah bertambah aku dah balik kembali kat opis lama ni...  Bukan tatau history pun.  Of course engkorang di sana dono about it la kan.  Kalau aku explain kata tempat ni dulu ladang kelapa sawit, korang bulih paham tak?  Bulih kan... 

Buat masa ni memang aku buat biasa-biasa je.  Malam tadi pun, bila dah statik sebelah kiri je tu okay la lagi.  Statik kaki.  Sekali statik kat belakang tengkuk tu...  Aiseymen. 

Tu lah tu.  Rezeki aku pula sedang begini.  Oh Gosh. 

Harus diusahakan cara.  Or how.

3 ulasan:

Desert Rose berkata...

Wei ni harus meroger Pak Sheikh, idaklah nak menakutkan ko, tp mcm ada genie in the bottle jer kat umah ko he he

Nadia Is Cute berkata...

Tuan Syeikh ada special powers?

Nadia Is Cute berkata...

Dan mengapakah komenmu pulak tidak appear di sini Cik Puan Desert Rose? Genie2 ni bermain-main dengan aku ye?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails