Selasa, 25 Mei 2010

it's official. esok adalah hari Mak mengontrol remote. tolong jangan cuba membuat sebarang rampasan kuasa kalau tidak mahu melihat Mak mengganas.

Watikah hari ini adalah...

Today my eyes feel like got bloodshots in them.  Last night after I cooking-cooking, I mandi.  After I mandi, we eating-eating.  Then after that we watching-watching the tv.  Later-later after that, we hollering-hollering asking everybody to sleeping....

Walau bagaimanapun, malam tadi adalah malam tido berkawad.  Kiri kanan kiri.  Kiri kanan kiri. Kiri kanan kiri.  And I can go on just to drive you crazy oso.  But nemind.  You are oredi crazy.  Haha.

Entah apa kena dengan Cik Adik tu.  Nak tak nak segala usaha pasrah bila dia asik "Huk Hek Huk Hek Huk Hek Huk Hek Huk Hek Huk Hek Huk Hek Huk Hek..." along with the repetition of kiri kanan kiri kanan kiri kanan kiri kanan....  Yes.  Get the picture? 

Last-last Mak ko pun terpensan sekali.  Orang nak tengok tv.  Bagi la chance sikit...  Yang one thing's for sure, jangan kamu-kamu orang mau bergadoh untuk remote sama Mak on esok hari kerana esok adalah hari Wednesday dan Wednesday adalah hari yang spesel untuk Mak sengih sensorang pada pukul 6 petang kerana kasihnya pada Lee Dewyze.  Sori ya Pawpaw.  Takhta you tu temporarily hidden di belakang tabir.  Ha ha.  Tak guna punya bini. 

Oh Lee Dewyze...  He's so shy.  Such a magnet for his bashfullness that even Simon Cowell appeals to it.  Being truthful and overcoming it is...  Such a big thing to do.  And everyone else is applauding him on.  Aside of that nonchalant singing and voice. 

LEE DEWYZE
He looks much better on TV... 
But he's such a sweetheart, ain't he?
**sigh**

As for Bowersox...  Have any of you tried listening to her sing with your eyes closed?  Soul.  Strength.  She makes you believe in what she sings.  Sedap gila okay...  Dengan dia so self-confidence level.  She is so sure of herself.  It stands out.  Gua tabik kat lu beb.  Gua gila tabik spring toyoyong kat lu.  I mean, not many people have that.  Some even have issues with it sampai dah into their twenties pun.  Betul tak kengkawaaaan...?  Sungguh aku terharu.

CRYSTAL BOWERSOX
Dah la main gitar cam garuk-garuk je...  Nyanyi pun
rilek garuk-garuk jugak.  If she was a witch, I
wonder what her Petronus would be.  Maybe a Stallion. 
Or a Unicorn.  With tanduk kaler rainbow...

Then tomorrow will begin the result dua-dua orang ni to see who reigns the American Idol hat for this year.  But seriously I don't know.  Some say kalo diorang nanyi lagu spec AI, semua lagu bodo-bodo.  But then again, okay kuuuutt...  Entah??  I mean, Kris Allen punya lagu last year wasn't so bad.  Dia yang tulis sendiri pun kan lagu dia?  David Cook wasn't all out because his sibling was dying from cancer so he kinda took that off for a while.

Sometime last week my kekanda showed me the duet sing-off they did, for which obviously aku ter-miss, and it was fantastic!  Seriyes gua rasa cam nak pensan bangun balik pastu dengar lagu tu berkali-kali sehingga aku sampai tahap bosan yang nak baling semua barang.  Ha ha.  Kenapa?  Melampau ke?  Tak lah...  Itu... Luahan perasaan je.  Ha ha.

CRYSTAL BOWERSOX AND LEE DEWYZE
The performed that song from ONCE. 
Mesmerizing.

I seriously wonder who'll win.  If I were there, I'd vote for both, for which baik tak payah vote la kan bekos that would be equivalently same plus tak payah mengeluarkan sebarang ongkos nak support diorang ni.  Betul tak?  I'm not being cheap here.... [eyes rolling]  Haha.  Tapi betul kan...?  Ya.  Memang betul.

So.  Who do you think WILL win?  As far as I'm concerned, they're both winners. 

Crystal will survive, along dengan record companies just waiting to grab her up if she doesn't win first place. 

Lee, would have won over shyness and awkwardness by the end of it all.  Just the same, record companies would be waiting to grab them up seeing these performers already have their own fan base. 

So seriously they are putting a knot in my belly!

LEE DEWYZE AND CRYSTAL BOWERSOX
Who will win the American Idol title?
Doesn't really matter, does it? 
I really think they're both winners!
 
I just know tomorrow will be a show wih perfomances so unforgetable.  They themselves will make sure they deliver.  Tu belum lagi masuk sekali dengan performers-performers jemputan. Semua itu adalah akan menjadi sangat powderful dan sensasi.

That's something that we all know for sure we're gonna get.

2 ulasan:

white_child berkata...

selamat men'secure' kan remote utk diri sdr....aku tak kose.

Nadia Is Cute berkata...

setelah lama aku tak mengikuti sebarang cerita, sedangkan DH, Dr House mahupun Berita Nasional... adalah patut aku declare esok hari kebahagiaan jitu aku.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails