Selasa, 27 April 2010

aku adalah memahukan sesuatu

My Boss is having a late evening.  I'm still here by her side waiting for her to leave.  Quite flexible and understanding she is. 

And so while I wait, I sit and stare at my blog.  It's pretty isn't it?  And look at the fish.  I love the fish.  I feed them.  I stare.  Let them follow my cursor.  Then I feed them again.  Feed them again.  And I feed them again.  I think Adam Bowman is a very smart man. 

Then my mind trails to thinking if the fish will die from over eating.  Do you think they'll die?  I don't know.  I hope they don't.

And gosh...  all I could think of is the New York Strip at Chili's. 

Cis.

Macam gampang.  Boleh tak?  Kan aku terus go Malaya...

Adakah ini bermakna ration daging merah untuk aku adalah kurang cukup bagi minggu ini?  Oh wait.  Minggu ni belum lagi dapat daging merah.  And eh eh eh... terjumpa pulak gambar mekanan tu kat internet.  Ini adalah self-torture namanya.  Buduh punya pompuan.  Ceh.


Taken off the web.  Thanks [here]
Aku merinduimu... Cepatlah bukak kedai ko kat Empire tuuuu!!!!


Alamak.  Boss dah blah secara tetiba ketika aku ngelamun.  Buat sekali lagi, buduh punya pompuan.  Bukan ke ko nak kena masak malam ni??  Dah la Encik Black dah request untuk sesuatu lauk yang sangat spesel sampai orang lain tak bulih tau sebab ia rahsia adalah rahsia.

Maka dengan keadaan tergesa-gesa, pompuan will leave the building dengan keadaan opis yang...  hebat, amat dasat.  Lantak le cencawan kotor ni.  Itu ESOK punya cerita!

Tiada ulasan:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails