Jumaat, 30 April 2010

kisah aku dengan rambut-rambut di pelipat bahu itu

I've got a confession. 

I hate hairy issues.  Percubaan aku menentangnya dengan me-waxing-kan diri sendiri itu hari telah menyebabkan lecetan yang amat memeritkan sehingga terpaksa menggunakan diaper rash cream anak aku sendiri. 

Ye.  Gelak le.  Ketiak tu panas literally sampai rasa cam nak pensan.  Seriyes.  Jangan tersilap letak deodorant sebab dah terbiasa.  Itu memang macam you're a man and someone kicked you in your groin.  Tada over acting punya ini. 

Namun pun perit, I took it as a first trial and error session.  I was just glad that I got rid of them armpit hair.

But now I'm back still into the box of that feeling balik.  Feeling yang tak best.  Sebab the hairs are back to haunt me.  Make me to seriously consider electrifying them forever. 

I know mine's not so bad but perasaan menganggung bebannya adalah seteruk gambar di bawah...  So bolehkah saja mengLLNkan ketiakku ini?  Haha. [pensan]


Taken off the web.  Thanks [here]
OH TIDAAAAAAAKKKKK!!!!!

Tiada ulasan:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails