Khamis, 29 April 2010

a little rambling

We all had a late start today.  Tapi dari pagi we got to settle plenty of things.  Despite the fact that Abang Ngah got to school late.  But it's okay because I got to see his classmate Ayra kat depan mata and see what lebat hair she's got. 

Then ni pulak Memi dah BBM geram kata my maid just told her that Abang Long still tak makan and mandi lagi.  Mana la tak geram kalau dah kat depan rumah tu just 15 minutes before JQAF starts in school?  So I pun pujuk dia.  BBM balik.  Mintak maap dulu.  Pas tu I soh dia pi la main buai kat depan rumah tu.  Ha ha. 

I ada sikit rasa pening. 

Oh.  Ada satu perkara penting harus disiapkan hari ni jugak.  Then...  What else?  Then maybe lunch can go to Butik Ungu kat Section 13 Shah Alam and see what collection they've got.  I also need to get Nescafe, CoffeeMate and Sugar.  Tissues too. 

So okay.  Later.

Tiada ulasan:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails