Jumaat, 30 April 2010

stroller oldskool di KLCC

KLCC adalah satu mercu tanda Malaysia.  Its tall Petronas Twin Towers are majestic la kan.  Kat dalam tengah-tengah tu, ada la pulak Suria KLCC.  Tempat shopping yang best.  For tourists, it's a must visit place.  For locals, kalau tak berapa nak shopping, macam kitorang, we'll hit the park grounds or just tunggu for the water fountain show.


Taken off the web.  Thanks [here]
KLCC Petronas Twin Towers


Basically kelibat dalam KLCC tu adalah canggih belaka.  It's up to date.  Ye lah.  Itu kan tempat crowd puller.  Semorang kalau nak ke sana pun secara otomatis akan nak up to date juga dengan pakaian, henbeg; basically to be able to blend in with the shopping mall punya kecanggihan. 

Then one day, aku naik lift entah nak ke mana, I saw this...  Mata terpukau kejap bekos I had been thinking around that time how everyone else managed their little ones dulu.  Memikul atau dipikul atau bagaimana.


Picture Taken on 1 June 2009
~ Stroller Oldskool ~
Spesies yang masih wujud tetapi disangka telah pupus
adalah amat jarang ditemui pada zaman ini.


To think of all the gadgets smadgets of strollers nowadays.  I wondered how THIS survived the years and how it still looked good when I bumped into it. 

Kalau pandai menjaga harta, beginilah lama ia bertahan, kan?

Tiada ulasan:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails