Jumaat, 9 April 2010

tidaklah berapa sengal ...tapi gusar

Aku adalah seorang pengguna yang sengal.  Bukan saja sengal, malahan, mengantuk.  Bukan ngantuk sikit.  Ngantuk banyak sikit.  Tak lah.  Ngantuk banyak sangat.  Apa kes asik ngantuk je nih?  Ya.  Mungkin ini adalah deficiency of B Complex yang mana I'm still waiting for Encik Black to get them for me.  Kasik pressure sama itu suami.

Need to remind myself to send my son to school tengahari ni.  I really hope I don't forget.  Then oso, I just dono what to expect kat rumah tu nanti.  For sure kelibut sebab ada 2 orang budak kecik nak ikut Mak dia 'berjalan-jalan' naik kereta warna hitam, mengajak pergi ke mana-mana....  Pon pon pon pon pon, pon...pon...pon...pon...  Yes.  Get the picture.

Hmm.  The office has got some activities down at the cafe.  Bukan kata aku anti-social, tapi ni pun dah 12:30pm.  Documents bertebaran atas meja.  Ya.  Aku kerja sebagai seorang penebar document di sini.  Ha ha.  Sudah.  Lawak budus yang tak bess langsung.  Belum lagi nak amik masa merapikan meja agar aku tak sakit mata when I get back into the office jap lagi.  And at the back of my head I'm thinking if I should be getting something for lunch at home.  Tapi apa je nak bawak balik?  Kang kalau stop by nak beli barang, pukul berapa pulak sampai rumah, pukul berapa sampai balik opis?  Tu satu hal lagi. 

You know what?  I ni pun sebenarnya, daily, like I've been so obsessed to see how many people visit my page sini...  Dono how to increase it.  It was more like on auto-mode when I managed our Multiply Site full-time a long time back.  Takkan la each time dah update blog ni I kena put up an update status on my FB kan...  Just because the other blog tu is rss fed into my FB Notes, it's this blog pulak yang telah di-ter-anak tirikan and kena keep on diwar-war everytime it's updated.  Leceh la.  You people pun...  Subscribe aje la kat blog ni.  I dah enablekan dah. 

Plus, another thing that's bothering me juga... That maybe I should just manage one blog sesaja.  But how do I differentiate for the alam maya traffic?  I mean, I do have friends from abroad who tatau berBM pun. 

Entah lah.  Balik je rumah dulu.  Tak cukup ration, ko masak je la Maggie Mee.  Apa susah ek? 

Dah dah.

Tiada ulasan:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails