Rabu, 2 Jun 2010

"HARI INI SAYA MAHU MENJADI LEBIH BAIK DARI SEMALAM!" [angguk]

Watikah hari ini adalah...

Hari ni aku tak pasti apakah harus aku meroyan today.  Azam aku sebaik je ready for work macam sebuah cerita bersiri Korea, my hands on my sling bag, I told myself, "HARI INI SAYA MAHU MENJADI LEBIH BAIK DARI SEMALAM!" [angguk].  So apa saja yang dihenyak ke arahku, so far aku terima dengan baik-baik aje.  Macam aku terer.  Haha.

Tapi harap maklum.  Hari ini aku adalah juga mengantuk.  Hidung masih rengsa dengan ketumbuhan kat hidung ni yang seakan hidup segan mati tak mau.  Aku pun dono what the menatang is growing roundabout there.  Berbonjol hidung ni telah menambah kesergaman kembangnya.  Sri kembangan woooo....  Tapi kan.  Hidung ni yang benjol tapi urat kat tapak kaki yang terasa-rasa.  Tengok betapa terernya perasaan itu.

Best tak gambar ni?  Hahaha.

Malangnya sekarang bagiku.  Aku ngantuk giler beb.  Tolonglah aku.  Ni dah tak de rupa citer bersiri Korea dah.  Ni dah rupa citer Hidupku Sebagai Seorang Baglady Tanpa Alkohol.  Haha.  Apakah itu minah...  Part part nak ngarut ni apalah...  Dasar aku memang ngantuk tahap cipan tertumus dalam lumpur seraya berkata, "Gua tak kesah beb...  Gua rilek beb..."

Ni hasil aku mengoogle image perkataan Baglady.
Kalau lah benar-benar aku cengginik,
harus ramai yang berusaha nak mempilkudakan aku mahupun
sesangat mau mengalkoholkan aku gamaknya.
Pastu nanti aku glamer...  Ye lah. 
Jadik pornstar.  Populer tu kat YouTube.
Adeh... 

Ah sudah la pompuan.  Ngengarut amat pun tidak akan dapat menghilangkan ngantuk ni.  Unless...  Simon Baker suddenly appears in front of my door and asks, "Excuse me, could you tell me where... [Nadia dah saspen gile la ni] ...uhm... [dia buat dahi kerut dia tu] [dia garuk kepala dan Nadia tak leh napas] ...the gents is? [Nadia terus pensan]"  Gila ko... Datang jejauh carik aku sebab nak pi carik toilet pulak.  Beeeelah la...  Jam tu dengan beraninya Nadia menjawab, "What?  You come losing your way everywhere to me and then you only want the gents?  Oh no no no no no...  Come closer here so I can slap you!" 

Cewah...  Imaginasi nombor dua...

Haha.  Dah lah.  Bye.

Tiada ulasan:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails