Rabu, 2 Jun 2010

updated: gambar-gambar eksotik

Updated on 3 June 2010 @ 10.00am

Watikah hari ini adalah...

Lah...  Betapa baiknya aku.  Baru je perasan yang hari ni aku baru muntahkan satu blog DI SINI.  Haha.  Tu la.. Korang tak tau...  I got hidden stash one.  Write here, write there.  Sekali orang jumpa, pangkah aku sampai forever baru tau!

Anyway, I've finished watermarking pictures of the dinner satu family baru ni when Mok Teh and Pok Teh came back from Sabah for a short visit.

Mak ngan Cik Adik.  Ye.  Kami adalah fotostet.

The kerang bakar yang telah menyebabkan kegatalan tragis bagiku.

Selamat pengantin lama
Mok Teh & Pok Teh Jad Teh

Edibadi in de haus...

Godill, Abang Long, Miss Key

Miss Key, Abang Ngah, Buyish 

Dora & Ibu

The kids all so mesmarized with the fish that they will not catch

"Wei wei wei...  Gua pun nak join gak.  Tunggu la beb!"

Godill, Kakak C, Abang Long, Cik Adik and Miss Key 

ARAF & Memi dia
Nak tau rupa meminyer cemana?  Tengok muka budak tu.
Haa...  Macam tu lah!

Ni la rupa gambar bila soh Abang Long posing mahupun
dia tersedar got people taking foto-foto...

Gua sedang lepak masa orang lain sebok 'mancing'. 
Gua cool beb.

The benang is always lagi panjang on the side of the pond.

Kalau nak mancing, kena beratur cengginik... 
Seriyes.  Tak tipu punya.

And I want to wait for my turn to give the food to the fish.

Moncong Buyish tu memanglah moncong Mami dia!

ARAF & TokMa

Anak daraku yang ciki tu.

First, you berdiri in this poisition dulu.  Bila orang tak perasan...

...you do like this pulak.  So you can see the fish dengan lebih dekat lagi.

Gambar mereka yand diambil secara aman.

Ai dah bareng kat depan tu...
now Ai wan to bareng at the belakang.

But korek-korek the lubang on the floor sekali lah.
Mana tau nanti I can find anything to put inside my mulut.
Saja.  Nak tau apa rasa.

And Ops! Pawpaw sudah nampak!
I didn't do anything waaaaat...

It took so long to upload, I'm not gonna bother la nak tulih apa-apa kat bawah ni. 

Okay, I oredi put the statements kat bawah tu.  Gungho...  Ko tengok sumer dah watermark and tachap lagi.  Muka gua pun jadi licin beb... 
Adios!

Tiada ulasan:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails