There was an error in this gadget

Monday, April 12, 2010

nasik lemak perggh...

Last Friday, I naik je tingkat 1 of my office dah semerbak bau nasik lemak.  Bau dia...  Pergh!  Tapi of course, bukan kita punya, kita pun takde la nak sebok carik punca.  No.  I'm not that type.

Sekali Kak Yati tanya nak beli tak nasik lemak.  Wowwee.  Kak Yati yang buat rupanya.  Harga jualan was RM1.60.  I thought...  Wah.  Mahal jugak la nak kira sebab nasik lemak kat Mercu tu diorang jual RM1.40 sebungkus.  Isi dia nasik, timun, telur rebus sikit dan sambal kosong.  Nasik lemak minima la kiranya.

But nemind la.  Jom je la nak cuba Kak Yati punya.  Bau je pun dah sangat mengiurkan.

Tapi, I was so surprised because this was what I got in the packet...  the one I paid for RM1.60.

Note:  Orang-orang di Mercu, sila totop mata sebab aku konpiden engkorang tak rela serta memang  tak ready nak melihat nasik lemak ni.


-

-

-

-

-

-

-

-

-

Nasi Lemak air tangan Kak Yati yang bess

Sila pensan sebab isi dia ada nasik, timun, telur goreng dan sambal dia adalah sambal udang.  Lagi pensan sebab sedap nak mapuh... 

Lepas ni memang la nak kena haruk dia meniaga setiap hari Senin ke...  Ceria tu. 

2 comments:

white_child said...

can u please stop ths food thing.u r so mean! [aku tgh lapar ni taw!]

Nadia said...

dah dah. kasi pensan. tak yah sebok nak makan.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails